Vrtno pohištvo

V ATELJEJU MIA CASA se trudimo ostati vedno v stiku z sodobnimi pohištvenimi trendi. Nudimo vam predvsem DRUGAČNO POHIŠTVO in to tako pohištvo za vaš dom kot tudi vrtno pohištvo.

Italija ni le pojem za dober dizajn, pomeni tudi poseben način mišljenja in življenja,zato so vsi naši dobavitelji iz Italije, le firma EXPORMIM je španska. S svojimi številnimi oblikovalci predstavlja pojem za sodoben španski dizajn. Naša ponudba je primerna tako za opremo vaših vrtov ,teras in balkonov, kot tudi za opremo gostinskih teras in gostinskih lokalov, kjer je posebej specializirana firma MB SEDIE, tako za interier kot tudi outdoor vrtno pohištvo pa tudi firme Contral in Grattoni.

Firme Contral, Grattoni in SECH nudijo vrtno pohištvo iz kovine ,umetnega ratana v kombinaciji s tikom ,pa tudi stole iz polietilena oz.plastike. Njihov program obsega široko paleto stolov v kombinaciji aluminija in umetnega ratana, polietilena,podnožja in plošče za mize, ki so posebej uporabne za hotelske terase in gostinske terase in vrtove, nudijo tudi paleto ležalnikov, sedežne garniture,ki so drugačne po svojem dizajnu, saj vsebujejo tudi pletene vrtne sedežne garniture,ki spominjajo na naravni ratan,vendar so izdelane iz umetnega ratana. Posebej firma Grattoni je zanimiva, saj je njihovo vrtno pohištvo izdelano iz ekološkega umetnega ratana,ki se ga da v celoti reciklirati. Firma VERMOBIL je pojem za kovinsko vrtno pohištvo,ki je prav tako primerno za vašo teraso kot tudi za opremo katerekoli gostinske terase.

Več na spletni strani: http://www.miacasa.si/