KERAMIKA OUTLET SIMAK

O nas
Sodelujemo z največjimi in najbolj cenjenimi italijanskimi proizvajalci visoko kakovostne keramike, ki je primerna za zasebno in komercialno uporabo tako v zaprtih prostorih, kot na prostem. Na podlagi več kot 15 letnih izkušenj na področju keramike in gradbeništva vam nudimo še strokovno svetovanje, prilagodljivost in možnost nakupa lepila vseh kvalitet, fugirne in tesnilne mase različnih barv, profile, orodja za keramičarje in ostali material.
Ponujamo tudi kompletno izvedbo, vključno s pripravo tal in polaganjem izbranih talnih oblog. Kot novost pa lahko pri nas naročite tudi izvrstno talno gretje!
Naš ponos so zadovoljne stranke, ki smo jim pomagali do ureditve sanjskega doma in okolice ter številna podjetja, ki so pri nas našla ugodne, kakovostne in privlačne talne obloge za poslovne prostore ter industrijska poslopja.

Najugodnejše cene v mestu
Naša prednost so ekskluzivne in prijateljske pogodbe s tovarnami keramike, ki nam omogočajo poslovanje brez posrednikov, zaradi česar lahko strankam ponudimo najugodnejše cene keramike na trgu. Ker se zavedamo, da je lahko investicija v talne obloge velik zalogaj za vašo denarnico, neposredno od tovarn odkupujemo tudi keramiko prejšnjih sezon, ki je za končnega kupca še ugodnejša. Vabljeni v naš prodajno-skladiščni prostor v ljubljanskih Črnučah in se o cenah prepričajte na lastne oči!
P.S. Če boste kje našli ugodnejšo keramiko istega proizvajalca, bomo ceno izenačili!

Več na spletni strani: http://www.simak-keramika.si/