Galea, nepremičnine, posredovanje d.o.o.

ZAKAJ GALEI NEPREMIČNINE LJUDJE ZAUPAJO?
Zakaj nam ljudje zaupajo? Povedo nam, da smo srčni, drugačni in direktni. Dosedanje izkušnje na področju nepremičnin in vse kar smo dosegli, so nas izoblikovali v to kar smo – Galea nepremičnine.

Nekaj o meni – Mojci.

Leta 2007 sem začela delati na nepremičninskem trgu kot soustanoviteljica in solastnica nepremičninske družbe, ki danes posluje uspešno. Opravljala sem vsa dela, od vodstva do prodaje in marketinga ter s tem soustvarjala prepoznavnost in kakovost agencijskih storitev.

Za samostojno pot sem se odločila na podlagi svoje intuicije.

V prvi vrsti prisegam na pristen odnos, ki temelji na delu s srcem. Vem, da intuicija vedno in povsod ni dovolj. Ljudje želimo rezultate.

Nekoč mi je stranka D.K. iz Maribora dejala: »Ko sem stanovanje prodajala, sem želela človeka, ki pozna ljudi, da bo vsak obisk kupca prijeten in napovedan. Želela sem nasvet in trdno roko pri vodenju od začetka do konca, ko sem predala ključ novi lastnici!”

Želim si, da niste le številka na nepremičninskem trgu. V telefonih naše ekipe ste shranjeni z imenom in priimkom, z vašimi jasnimi željami in potrebami.

Najpomembnejše nam je, da si kot stranka zaslužite le najboljše …

Več na spletni strani: http://www.galea.si