Finance.si – največji slovenski spletni medij za poslovno javnost

Glavna blagovna znamka podjetja Časnik Finance je časopis Finance. Spletna stran Finance.si in ostali spletni portali (Logistika, Okolje in Energija, Podjetništvo ter Industrija) so od časopisa nerazdružljiv del poslovnega in tudi zasebnega vsakdana.
Reviji Moje Finance in Manager sta pomembna nosilca dejavnosti našega podjetja, prav tako časopisa Medicina danes ter Medicina in ljudje. Za tiste, ki ste radi v trendu pa pripravljamo revijo Finance TRENDI, katere pomemben del je še portal F-Trendi. Tu je še Poslovna akademija Finance, prirediteljica številnih znanih slovenskih konferenc, seminarjev oziroma poslovnih dogodkov.
Časnik Finance sicer sodi v okvir švedske družbe Bonnier Business Press, ki izdaja poslovne časnike v 11 državah – poleg Slovenije na Švedskem (Dagens Industri), Danskem (Børsen), v Rusiji (Delovoj Peterburg), Estoniji (Äripäev), Litvi (Verslo Zinios) in na Poljskem (Puls Biznesu), v Ukrajini pa ima poslovni spletni portal Rynok.biz. Bonnier Business Press je del družinske družbe Bonnier Group, ki deluje v več kot 20 državah, v njen okvir pa sodi okoli 150 družb. Dejavnost skupine Bonnier je razdeljena na pet področij – poleg poslovnega tiska na izdajanje knjig, področje revij, področje drugih časopisov in zabave.

Več na spletni strani: http://www.finance.si/