A1 Domžale

Zasebni uporabniki mobilne telefonije lahko izbirate med pestro paleto aktualnih naročniških in predplačniških paketov, podpiramo pa tudi celoten paket za storitve poslovnih uprabnikov.
Zasebni uporabniki imajo na voljo mobilno plačevanje, saj lahko kar nekaj storitev plačamo s telefonom; denimo parkiranje v mestu. S pomočjo storitve VOYO lahko dostopate do bogate video zbirke. Zasebni uporabniki lahko dostopajo tudi do številnih mobilnih aplikacij, ki enostavno olajšajo življenje in ga tudi popestrijo.
Poslovni paketi ponujajo Popolno pisarno, ki na enem mestu združuje celovito ponudbo storitev, ki jih potrebujete za svoj posel. Na vas je, da si izbereta svojega ter tako prihranite čas in denar, sami pa se posvetite predvsem poslu. In vse to je mogoče brez nameščanja in z dostopom od koderkoli. Začnite poslovati v polnem obsegu že danes in poskrbite za informacijsko tehnologijo v podjetju brez visokih začetnih stroškov! Preprosto najemite programsko opremo oziroma rešitve ter prihranite čas in denar, mi pa bomo poskrbeli tudi za njeno vzdrževanje, licenciranje in nadgrajevanje. Vse to vam nudi A1 Domžale.

Več na spletni strani: http://twin-trade.si/a1-domzale.php