Nov vila stanovanjski blok v Dolu pri Ljubljani

Nov vila stanovanjski blok v Dolu pri Ljubljani

Na mirni, lepi lokaciji v Dolu pri Ljubljani, kjer boste našli mir in stik z naravo, se nahaja vila stanovanjski blok VSO Dol pri Ljubljani. Objekt je od avtocestnega priključka oddaljen 4 km, od centra Ljubljane pa je oddaljen 10 min. Ima izvrstno lego, saj je v neposredni bližini centra Dola pri Ljubljani ( trgovina, lekarna, pošta in avtobusna postaja so na oddaljenosti 50m, osnovna šola in vrtec pa 500m ), kar omogoča kvalitetno in udobno življenje. Lokacija omogoča sprehode v naravi, po drugi strani pa odlične prometne povezave omogočajo prednosti bivanja na obrobju Ljubljane.
V objektu je 17 stanovanjskih enot v petih etažah (K+P+1+M+T). V kletni etaži bodo lastniška parkirna mesta, shrambe in skupni prostori. Kletni parkirni prostor bo na vzhodni strani dostopen neposredno z ulice prek uvozne-izvozne rampe.
V kleti bodo skupni prostori in za vsako stanovanje po ena kletna shramba z masivnimi stenami in varnostnimi vrati. V pritličju, nadstropju, mansardi in podstrešni etaži so predvidene stanovanjske enote velikosti od dveh do petih ležišč. Tlorisi stanovanj so zasnovani tako, da omogočajo maksimalno funkcijsko izrabo površin.
Pritlične stanovanjske enote so zasnovane z ograjenimi atriji, enote v prvem nadstropju imajo balkone, enoti v podstrešni etaži pa terase.
Težav s parkiranjem ne boste imeli, saj je v kleti 31 parkirnih mest, v višini pritličja pa 12 zunanjih parkirnih mest.

Več na spletni strani: http://gradnje.elteh.eu/